YouPoints zijn op zichzelf staande coachsessies van 1,5 uur. Persoonlijke ontwikkeling, Vitaliteit en loopbaanbegeleiding staan hierin centraal.

Point 1

Balans in je Leven 

Je onderzoekt bij jezelf waar je in of uit balans bent.

We maken allemaal in ons leven dingen mee die ons uit balans halen. Dit heeft zijn weerslag op je privéleven en op de werkvloer. Onderzoek door te bekijken waar je in en uit balans bent. Je maakt helder waar je juist meer of minder tijd en energie in wilt gaan steken.

Point 2

Focussen op jouw waarden
Doen wat past voor jou; doe jij op dit moment nog waar je blij van wordt?

Geeft jouw baan je nog energie? Zit je op de juiste plek op je werk? Werk je met plezier? Je gaat je verdiepen in wat jij wilt, wat voor jou belangrijk is. Je focussen op je waarden geeft je richting en deze kun je gebruiken als richtingaanwijzer bij het maken van keuzes.

Point 3

Doen wat werkt voor jou

Hoe kun je waarde-gerichte acties ondernemen?

Neem jij je vaak voor om dingen anders te doen? Anders aan te pakken? Maar komt het er niet van? Er is niets zo lastig als je gedrag te veranderen. We hebben allemaal de neiging om vast te houden aan oude gewoonten of daarin terug te vallen. In deze YouPoint maak je een concreet ACTIEplan.

Point 4

Uitgerust op de werkvloer
Geef je energielevel een boost door een goede slaper te worden.

Wordt er veel van je verwacht? Leg je de lat voor jezelf hoog? Pieker je wanneer je in bed ligt, wordt je meerdere malen wakker en sta je niet fit en uitgerust op?
Een slecht nachtrust is funest voor je energielevel, je immuunsysteem en je gemoedstoestand. Hier gaan we in deze YouPoint mee aan de slag.

Point 5

Stressmanagement
Hoe kun je zelf je stress beter managen en energie overhouden?

Een deadline, een volle planning, spanning tussen collega’s, veel zitten, koffie drinken en veel schermtijd. Misschien herken jij er wel een aantal die bij jou ook van toepassing zijn. We gaan samen kijken hoe je deze patronen kunt doorbreken en inruilen voor meer gezonde opties waardoor jij energie over gaat houden voor jouw eigen behoeften.

Point 6

Vitaal op de werkvloer
Ik wil fitter worden, maar heb te weinig tijd.

Ik begin maandag weer; de klassieker die we allemaal kennen. Als het gaat om gezonder leven; meer bewegen en bewustere keuzes maken die een positieve invloed hebben op onze gezondheid. Wellicht herken je de alles of niets methode; denk aan dry january, crash diëten enz. Timemanagement, prioriteiten stellen en bewustwordingen in jouw patronen gaan je helpen om bewuster naar jouw gezonde doelen te handelen.

Point 7

Leiderschap en Teamontwikkeling 

Ontwikkel leiderschapsvaardigheden en leer hoe je teams effectief kunt leiden en motiveren.

Geef een boost aan jouw leiderschapsvaardigheden. Reflecteer op je huidige leiderschapsrol en ontdek hoe je anderen kunt uitdagen. Of je nu een ervaren leider bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of aan het begin staat van je leiderschapsreis, deze YouPoint biedt waardevolle inzichten en praktische tools om effectiever te leiden en je team te inspireren.

Point 8

Met zelfvertrouwen in de Werkomgeving
Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen op de werkvloer?

Of je nu worstelt met het nemen van beslissingen, het effectief communiceren met collega’s, of het leiden van projecten met zelfvertrouwen, deze YouPoint biedt je praktische tools en diepgaande inzichten om zelfvertrouwen te vergroten en succesvol te zijn in je professionele leven.Samen ontdekken we wat je belemmert en hoe je deze obstakels kunt overwinnen.

Point 9

Loopbaanplanning en doelstellingen bereiken 

Plan je loopbaantraject en werk aan het bereiken van je carrièredoelen.

Wil je er eens over nadenken, klankborden en sparren welk pad je wil bewandelen in je carrière? Je carrière doelen helder krijgen en hier mee aan de slag gaan? Samen met een deskundig loopbaanbegeleider krijg je inzichtelijk wat je belangrijk vindt in je werkleven en wat je wil bereiken.

Wil jij weer grip op je leven krijgen?

Team YouPoint staat klaar voor je.

Aanmelden YouPoints

© 2024 YouPoint. All rights reserved