Werkwijze Een traject voor jou op maat. Je neemt jezelf en je klacht serieus, dat is de eerste stap.

Na het invullen van het contactformulier of het sturen van een whatsapp bericht wordt er telefonisch contact met jou opgenomen.

Daarna word je uitgenodigd voor een intakegesprek met een coach of therapeut uit team YouPoint die bij jouw hulpvraag past. Tijdens de intake komen je persoonlijke omstandigheden, hulpvraag en doelstellingen aan bod. Dit vormt de basis van je coach- of therapietraject.

Na het intakegesprek starten we een traject op maat; het aantal sessies stemmen we samen met elkaar af. Tijdens vervolgafspraken bespreken we of jij je nog kunt vinden in de aanpak.

Mogelijk vindt er tijdens jouw traject een uitstap plaats naar een andere coach of therapeut binnen team YouPoint. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een aantal sessies met een loopbaan- of een vitaliteitscoach, aanvullend voor jouw traject. Vanzelfsprekend gebeurt dit altijd in afstemming met jou en kan jouw traject ook bij één coach of therapeut van team YouPoint zijn.

Dit is het mooie van de werkwijze van Youpoint; wij kunnen op één hulpvraag verschillende professionals inzetten, zodat jij weer in jouw kracht komt.

Het woord ‘wachtlijst’ kennen wij niet, er is direct een coach of therapeut voor jou beschikbaar, punt uit

Wil jij weer grip op je leven krijgen?

Team YouPoint staat klaar voor je.

Neem contact op met YouPoint 

© 2024 YouPoint. All rights reserved