Psychosociaal therapeut i.o.

Yvonne

Even voorstellen

Ik ben Yvonne Verhoeven en vanuit mijn positieve innerlijke drijfveren wil ik jou inspireren en in beweging zetten, zodat jij kunt gaan groeien in jouw persoonlijke veerkracht. Als ACT psychosociaal therapeut i.o. ondersteun ik je om meer inzicht te krijgen in jezelf, je doelen en dromen en ondersteun jou bij het ontwikkelen van plannen om deze doelen te bereiken.

Wat is ACT-therapie?

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van gedragstherapie die je kan helpen om op een handige manier om te gaan met je problemen, zodat je hier niet steeds in vastloopt en je je zo kunt blijven bezighouden met de meer waardevolle dingen in je leven.

Het Acceptance‐onderdeel richt zich op het omgaan met  je persoonlijke obstakels. Je leert hier ruimte maken voor vervelende gevoelens, afstand nemen van moeilijke gedachten, op een andere manier naar jezelf kijken en tenslotte je aandacht te richten op het hier en nu.

Het Commitment‐onderdeel richt zich op het weer opnieuw gaan investeren in jezelf. Je begint met stilstaan bij wat jij echt belangrijk vindt in het leven, waarna je weer concreet gaat investeren in de dingen die er echt toe doen.

Wil jij weer grip op je leven krijgen?

Team YouPoint staat klaar voor je.

Neem contact op met YouPoint 

© 2024 YouPoint. All rights reserved