Vitaliteitscoach

Manon

Even voorstellen

Ik ben Manon Hazenberg en vanuit mijn eigen passie voor alles wat met gezondheid te maken heeft, ga ik jou ondersteunen in jouw pad naar een betere gezondheid, zodat jij je weer krachtig, fit en gezond voelt.

Mijn visie op gezondheid

Ik kijk met jou naar het totaalplaatje om jou goed te kunnen helpen. Dat is naast voeding ook werk, automatische patronen, stress, gezondheid en leefstijl.  Deze factoren hebben invloed op hoe jij je voelt en daarom vind ik het belangrijk om samen te kijken naar een perfecte balans, zowel fysiek als mentaal en alles wat daarbij hoort.

Aanpak

Ik richt mij dus niet alleen op volwaardige voeding en supplementen. Ik kijk specifiek naar alles wat jou uit balans kan brengen waardoor jij je niet fit, gezond en vitaal voelt.

Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en coach heb ik ontdekt dat ons lichaam mooi en superslim in elkaar zit. Met in de praktijk en door de wetenschap beproefde methodes help ik jou in behapbare stapjes om een duurzaam resultaat te bereiken. Samen lukt het ons!

Orthomoleculaire therapie

Als orthomoleculair therapeut zoomen we samen in op je klachten en gaan we op zoek naar de oorzaak. Daarna maken we een plan hoe deze, wellicht vastgeroeste patronen, te doorbreken in het bredere aspect van jouw leefstijl. Ondersteunend neem ik EMB-bloedtesten af die een uitgebreid beeld van jouw huidige gezondheid weergeven. Op deze manier ga je super gefocust te werk en ondersteunt het jou daar waar de aandacht meer nodig is. Dit is aanvullend op de reguliere gezondheidszorg.

Wil jij weer grip op je leven krijgen?

Team YouPoint staat klaar voor je.

Neem contact op met YouPoint 

© 2024 YouPoint. All rights reserved